29.06.2016

Interium InterRisk

INTERIUM to webinaria, programy edukacyjne on-line, podczas których przedstawiciele InterRisk wraz z zaproszonymi do studia ekspertami pokazują, jak  technologia pomaga pośrednikom w prowadzeniu biznesu.  Ta nowa forma komunikacji trafiła w potrzeby pośredników.

• Pierwsza, kwietniowa, emisja zebrała przed ekranami komputerów 750 brokerów, agentów i ich pracowników. Tematem były korzyści, jakie daje pośrednikom nowa strona internetowa InterRisk.
  • Emisja majowa była poświęcona ubezpieczeniom szkolnym. Zebrała już 1000 widzów.
  • Trzecie Interium – technologiczne - zrealizowane w czerwcu obejrzało aż 3572 uczestników. cieszy się zainteresowaniem. Dlatego też staramy się poruszać najważniejsze dla Państwa zagadnienia.

Interium 3.0, które zebrało przed ekranami komputerów największą liczbę odbiorców, poświęcone było technologicznemu wsparciu biznesu, jakie oferuje pośrednikom  InterRisk. Promowaliśmy je tytułem „Jak zawrzeć polisę szybko i obsłużyć Klienta lepiej”. W programie wzięli udział przedstawiciele 3 punktów widzenia na użyteczność narzędzi technologicznych: Pani Anita Szwarc, właścicielka multiagencji z Łodzi, Sebastian Wieczorek Kierownik Zespołu Rozwoju Portalu InterRisk oraz  Daniel Skolimowski Partner Zarządzający w firmie ITIS.

Wśród nowości, które zostały zapowiedziane znalazła się aplikacja mobilna iAgent Mobile, którą będą pośrednicy będą mogli zainstalować na własnych smartfonach. Aplikacja ta będzie rozwiązaniem uzupełniającym w stosunku do naszej platformy sprzedażowej. Wprowadzi ona nowe funkcje, jak na przykład wykorzystanie aparatu jako skanera kodów AZTEC z dowodu rejestracyjnego.

Już w krótce kolejne Interium poświęcone tematowi: Bank skutecznym multiagentem MSP – korzyści dla Klienta Banku, Banku i Partnerów InterRisk

Zapraszamy 7 lipca o godz. 12.00 na:

Jeśli chciałabyś/chciałbyś, aby Twój temat był omówiony podczas Interium prosimy o kontakt na: pomysl@interrisk.pl