28.04.2017

Nowy Pakiet Auto Wariant Serwisowy w InterRisk

InterRisk w kolejnym w tym roku szkoleniu on-line’owym przedstawił pośrednikom nowy produkt Pakiet Auto Wariant Serwisowy
W Interium udział wzięli eksperci InterRisk: Robert Kowalczyk - Dyrektor Departamentu Ubezpieczeń Komunikacyjnych oraz Michał Niezgoda – Kierownik ds. Obsługi Klienta w Departamencie Likwidacji Szkód. Gościem specjalnym był: Łukasz Żegota z Multiagencji Curatum.

InterRisk zaprosił pośredników do jednego z warsztatów swojej Sieci Partnerskiej – Autokos, mieszczącego się przy ul. Piwnej 14 w Konotopie.

Główne zalety AC w wariancie Serwisowym to:
•    Profesjonalna naprawa w serwisie wysokiej klas,y
•    Auto zastępcze na cały okres naprawy,
•    Usługa „door to door”, czyli odbiór i dostawa pojazdu po naprawie,
•    Gwarancja na naprawę auta,
•    Pomoc w zagospodarowaniu uszkodzonego pojazdu,
•    Gwarancja 100% bezgotówkowej naprawy.

Co równie ważne InterRisk, jako jedyny na rynku świadczy usługę dostarczenia drobnych części na miejsce zdarzania. Dodatkowo Klienci ubezpieczyciela mogą połączyć usługi takie, jak: holowanie, noclegi, auto zastępcze dostosowując je do własnych potrzeb i zaistniałej sytuacji.
W przypadku awarii w nocy na pustej drodze mogą połączyć holowanie, nocleg w wybranych hotelu, a kolejnego dnia kontynuować podróż samochodem zastępczym.

InterRisk pokazał jak w ramach assistance „na gorąco” jest w stanie pomóc poszkodowanym w trasie. Dzięki specjalnej aplikacji Klient widzi holownik, który zmierza do niego w celu udzielenia pomocy. Wystarczy tylko odebrać sms-a na smartfonie z dostępem do Internetu.

Eksperci InterRisk podkreślali, że Spółka zdaje sobie sprawę z tego, jak ważnym elementem życia jest sprawny samochód, stąd auta zastępcze w przypadku naprawy w sieci partnerskiej na cały okres naprawy, a dla osób wybierających naprawę we własnym zakresie Szybka Ścieżka Likwidacji, która umożliwia wypłatę odszkodowania do 48 godzin od chwili zgłoszenia szkody.

Kolejne Interium, zgodnie z zapowiedziami InterRisk już w maju.